Skip to main content

Et lettere omskrevet mundheld siger, at bag ethvert velfungerende kontorfællesskab, er der en række menneskelige tandhjul, der får hele maskineriet til at klappe. 

I den seneste episode af podcasten “En helt almindelig tirsdag”, har direktør Brith Lund Jørgensen to af disse tandhjul med i studiet til en snak om hverdagen i Business Park Nord i Støvring.  

Den ene er lagerserviceleder Kenneth Andersen, og den anden er Pia Havsager, der står for kontorservice samt er økonomiansvarlig i Business Park Nord. To mennesker, der på hver deres mådes er uundværlige brikker i det puslespil, der hver dag skal passe sammen, når 90 virksomheder skal fungere under samme tag. 

Men hvem er de to brikker, der i podcasten bliver benævnt som en del af et maskinrum, der “bare spiller”?

Kenneth: Høj arbejdsmoral på to korte ben

Det går et hårdnakket rygte blandt husets lejere om lagerserviceleder Kenneth Andersen.

Rygtet fortæller, at Kenneth, der måler halvanden meter i højden, var 2 meter høj, da han startede hos Business Park Nord. Siden, siger rygtet, har han arbejdet flere centimeter af sin oprindelige højde.

Og selvom rygtet nok udspringer af det pure opspind, så er rygtet startet i al respekt af fra lejerne. For Kenneth kan arbejde som få, og, virker det til, arbejde for mere end 1.  

Hvis arbejdsmoral var et menneske, så var Kenneth den oplagte kandidat. En typisk arbejdsdag passerer han nemt 20.000 skridt, utallige løft med papkasser og træk med palleløftere og vogne. 

Samtidig er Kenneth en omvandrende schweizerkniv, der både kan male, reparere og servicere i huset. 

Når han møder ind om morgenen med en plan, så kan han være sikker på én ting: Det går aldrig som han havde planlagt, da han mødte ind.

Pia: Taljonglør og værdsat sparringspartner 

Planer og systemer er der nok af hos Pia Havsager. Hun er både økonomiansvarlig, og ansvarlig for den del af Business Park Nord, der kaldes kontorservice. 

Her tilbyder hun hjælp til husets lejere med alt det bureaukratiske, der er nødvendigt for at drive virksomhed anno 2022. Alt lige fra at jonglere med tallene til skat, moms, bogholderi, budgetter og mere hjælper Pia med holde styr på og få styr på for virksomhederne.

Og der er nok at holde styr på – både for den enkelte virksomhed, men i særdeleshed også for Pia. Tingene flytter sig, også inden for hendes felt, og det, der var den bedste løsning i dag, er ikke nødvendigvis den bedste løsning i morgen. 

Og så er hun ofte den først man møder, når man trykker på den store kontaktknap nede i lobbyen, klar til at guide de besøgende til kantinen, koldlageret eller kontoret for en bestemt lejer.    

Mere end en gang har direktør Brith Lund Jørgensen også vendt vigtige strategiske beslutninger, der skal tages, når en kantine snart skal renoveres, vinduerne skal skiftes eller manuelle processer skal digitaliseres. 

Heldigvis er Pia aldrig bleg for et godt råd, og det er heldigt for med en “belægning på 114%” og alt udsolgt i Business Park Nord, bliver der brug for mange flere gode råd i fremtiden.

Hør mere til Kenneth og Pia i seneste episode af “En helt almindelig tirsdag”.
Du finder episoden her: https://www.buzzsprout.com/1797499/9846006-episode-11-tilbageblik-pa-2021

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* påkrævet
Interesseområder
Brith Lund Jørgensen

Direktør i Business Park Nord