HUSETS LEJERE //

80 VIRKSOMHEDER UNDER SAMME TAG

Alle
Ergonomi
Handelsvirksomheder
IT-løsninger
Konsulentvirksomheder
Logistik
Marketing og Kommunikation
Økonomi og HR
Produktionsvirksomheder
Servicevirksomheder
Vikarbureau
Webshop

UDTALELSER

Det siger vores lejere

Min dagligdag i Business Park Nord betyder utroligt meget, både for mig selv og for virksomheden. Jeg har meget glæde af samarbejde og sparring med de øvrige virksomheder i huset. Derudover betyder det meget at Business Parken står for det praktiske i hverdagen, så som mad, rengøring osv.

Morten Kaas

Indehaver, Manforce ApS
Da jeg valgte at køre fuldtid med min virksomhed, undersøgte jeg markedet for kontorfællesskaber. Det var vigtigt for mig at komme ud og sidde blandt andre mennesker, men også have muligheden for at lukke døren ind til mig selv - og selvfølgelig helst uden at det kostede en bondegård. Alt det - og meget mere var en mulighed i Business Park Nord, og de har siden været en stor del af min virksomheds positivt udvikling.

Morten Andersen

Skarpt - Digital Marketing
For zenbusiness er det en kæmpe fordel, at mange af dem vi arbejder sammen med, sidder kun få meter væk, så vi hurtigt kan vende små og store idéer med hinanden. Når vi har brug for hjælp til f.eks. hjemmeside, SoMe, prissætning og i det hele taget strategier, ja så er kompetencen lige hen af gangen. Det er en helt ubetalelig fordel. Og så er der også nogle at spise frokost sammen med.

Frank Bjerre-Poulsen

Indehaver, Zenbusiness
Business Park Nord har betydet alt for opstarten af vores virksomhed. Den fleksibilitet i at få skabt de rette rammer for os har været helt fantastisk. Det at starte en webshop er hårdt arbejde - men i BPN kan vi som lille nystartet webshop drage nytte af forskellige stordriftsfordele, da vi er i fællesskab med andre.

Morten & Morten

Direktører i Ulstrupholm Glutenfri ApS
Besides top-quality facilities as one can expect from an office hotel, Business Park Nord distinguishes themselves to us by being a true business partner. They show great interest in the type of company we are and the challenges they can help us with. Very service-minded. Several times Business Park Nord has proven great value to us when our own growth demanded additional office space, and they were flexible and helpful with creative short term solutions as well as advising us on longer term strategic office space sizes and set-up. I would recommend any start-up to consider this place.

Tim Stijven

Indehaver, Turnpikes ApS
Rammerne her i huset er så fleksible og vækstorienteret at Bleschu har kunne skalere uden de typiske udfordringer en virksomhed kan opleve i en flytning, rent praktisk og logistisk. Siden 2016 har vi udviklet vores webshop, distribution, produktion og venskaber i dette hus. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne, hvis man søger sparring eller kompetencer i huset. Her føler vi os velkomne.

Camilla Lendal Schulze

Indehaver, Bleschu ApS
Vi har haft mulighed for at have fokus på vores forretning i nogle fleksible rammer – så vi ikke har været låst.

Stefan

Global Tools - Tidligere lejer
Vi har været glade for at være en del af et større fællesskab med flere ”kollegaer".

Anders

Quantum - Tidligere lejer
Det at have en erhvervs-familie man altid kan ringe til, er uvurderligt når man kun er 1 person.

Camilla

Bleschu - Tidligere lejer

Book en uforpligtende rundvisning

Praktisk info

TELEFON:       98 37 22 37

ADRESSE:       ØSTRE ALLÉ 6, 9530 STØVRING

E-MAIL:       reception@businessparknord.dk

Sociale medier

Send os en besked

Du er altid meget velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål til vores løsninger, eller har særlige behov, som vores hjemmeside ikke dækker over.
Vi bestræber os på at svare indenfor én arbejdsdag.