HUSETS LEJERE //

80 VIRKSOMHEDER UNDER SAMME TAG

HUSETS LEJERE

80 VIRKSOMHEDER UNDER SAMME TAG

UDTALELSER

Det siger vores lejere

Min dagligdag i Business Park Nord betyder utroligt meget, både for mig selv og for virksomheden. Jeg har meget glæde af samarbejde og sparring med de øvrige virksomheder i huset. Derudover betyder det meget at Business Parken står for det praktiske i hverdagen, så som mad, rengøring osv.

Morten Kaas

Indehaver, Manforce ApS
Da jeg valgte at køre fuldtid med min virksomhed, undersøgte jeg markedet for kontorfællesskaber. Det var vigtigt for mig at komme ud og sidde blandt andre mennesker, men også have muligheden for at lukke døren ind til mig selv - og selvfølgelig helst uden at det kostede en bondegård. Alt det - og meget mere var en mulighed i Business Park Nord, og de har siden været en stor del af min virksomheds positivt udvikling.

Morten Andersen

Skarpt - Digital Marketing
Business Park Nord har betydet alt for opstarten af vores virksomhed. Den fleksibilitet i at få skabt de rette rammer for os har været helt fantastisk. Det at starte en webshop er hårdt arbejde - men i BPN kan vi som lille nystartet webshop drage nytte af forskellige stordriftsfordele, da vi er i fællesskab med andre.

Morten & Morten

Direktører i Ulstrupholm Glutenfri ApS
Besides top-quality facilities as one can expect from an office hotel, Business Park Nord distinguishes themselves to us by being a true business partner. They show great interest in the type of company we are and the challenges they can help us with. Very service-minded. Several times Business Park Nord has proven great value to us when our own growth demanded additional office space, and they were flexible and helpful with creative short term solutions as well as advising us on longer term strategic office space sizes and set-up. I would recommend any start-up to consider this place.

Tim Stijven

Indehaver, Turnpikes ApS
Vi har haft mulighed for at have fokus på vores forretning i nogle fleksible rammer – så vi ikke har været låst.

Stefan

Global Tools - Tidligere lejer
Vi har været glade for at være en del af et større fællesskab med flere ”kollegaer".

Anders

Quantum - Tidligere lejer
Det at have en erhvervs-familie man altid kan ringe til, er uvurderligt når man kun er 1 person.

Camilla

Bleschu - Tidligere lejer

Book en uforpligtende rundvisning

    Praktisk info

    TELEFON:       98 37 22 37

    ADRESSE:       ØSTRE ALLÉ 6, 9530 STØVRING

    E-MAIL:       kontakt@businessparknord.dk

    Sociale medier