Leder du efter ledige kontorlokaler til leje i Nordjylland?

Så er du kommet til det rette sted. Dog er Business Park Nord meget mere end kontorlokaler til din virksomhed.

Vi er et kontorFÆLLESSKAB og byder dig velkommen hos en familie bestående af mere end 80 virksomheder under samme tag. Det betyder let adgang til uvurderlig sparring, potentielle forretningsmuligheder og socialt samvær i hverdagen.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi kalder os “Mulighedernes hus”. Det betyder at vi altid gør, hvad vi kan for at skabe de bedste rammer for din virksomhed og de behov den har til kontorlokaler eller lager. Derudover støtter vi op med alle de praktiske ting i dagligdagen. Det kan være rengøring, forplejning og sågar hjælp til ophængning/installation af kontorinventar mv. På den måde skal I blot koncentrere jer om at drive og vækste jeres virksomheder. Så tager vi os af alt det rundt om.

Se ledige lokaler

Vores ledige kontorlokaler varierer i størrelser fra 21 m2 til 100 m2.
Nedenfor kan du se, hvilke ledige kontorlokaler vi kan tilbyde lige nu. Alternativt kan du sende en mail til blj@businessparknord.dk. hvis du ønsker at blive tilmeldt vores mailliste, hvor vi gør opmærksom på ledige kontorlokaler løbende.

Du kan læse meget mere om kontormulighederne her >

ALLE LEJELØSNINGER

FIND LEDIGE LOKALER

KONTORLOKALER

Ingen ledige lokaler

Vi har desværre ingen ledige lokaler i øjeblikket, men hvis du ønsker at komme på venteliste så kan du udfylde formularen nedenfor.

Har du brug for at komme ud af huset?

Ønsker du at arbejde ude af huset engang imellem, så har vi gratis drop-in skrivebordspladser, eller du kan benytte vores Café Nord, som også er gratis at benytte som arbejdsplads.

Skriv dig på ventelisten

  WEECOM

  ER DU WEBSHOPEJER?

  Driver du en webshop? Så ved du nok alt om, hvad det kræver! Weecom er lokaliseret i Business Park Nord, og er stedet for den nystartede og lille webshop.

  Weecom er et community, hvor man kan blive en del af et fællesskab med andre webshops, hvor man kan sparre med hinanden og dele sine ambitioner med.

  Hvilke fordele er der så ved at være en del af Weecoms community?

  • Lagerplads
  • Fri WIFI
  • Fri afbenyttelse af labelprinter, tape og wrap
  • Fordelagtig fragtaftale
  • Daglig afhentning af dine ordre

  … Og meget mere som du kan læse om her.

  UDTALELSER

  Det siger vores lejere

  Min dagligdag i Business Park Nord betyder utroligt meget, både for mig selv og for virksomheden. Jeg har meget glæde af samarbejde og sparring med de øvrige virksomheder i huset. Derudover betyder det meget at Business Parken står for det praktiske i hverdagen, så som mad, rengøring osv.

  Morten KaasIndehaver, Manforce ApS

  Da jeg valgte at køre fuldtid med min virksomhed, undersøgte jeg markedet for kontorfællesskaber. Det var vigtigt for mig at komme ud og sidde blandt andre mennesker, men også have muligheden for at lukke døren ind til mig selv - og selvfølgelig helst uden at det kostede en bondegård. Alt det - og meget mere var en mulighed i Business Park Nord, og de har siden været en stor del af min virksomheds positivt udvikling.

  Morten AndersenSkarpt - Digital Marketing

  Business Park Nord har betydet alt for opstarten af vores virksomhed. Den fleksibilitet i at få skabt de rette rammer for os har været helt fantastisk. Det at starte en webshop er hårdt arbejde - men i BPN kan vi som lille nystartet webshop drage nytte af forskellige stordriftsfordele, da vi er i fællesskab med andre.

  Morten & MortenDirektører i Ulstrupholm Glutenfri ApS

  Besides top-quality facilities as one can expect from an office hotel, Business Park Nord distinguishes themselves to us by being a true business partner. They show great interest in the type of company we are and the challenges they can help us with. Very service-minded. Several times Business Park Nord has proven great value to us when our own growth demanded additional office space, and they were flexible and helpful with creative short term solutions as well as advising us on longer term strategic office space sizes and set-up. I would recommend any start-up to consider this place.

  Tim StijvenIndehaver, Turnpikes ApS
  Se ledige lokaler

  Praktisk info

  TELEFON:       98 37 22 37

  ADRESSE:       ØSTRE ALLÉ 6, 9530 STØVRING

  E-MAIL:      kontakt@businessparknord.dk

  Sociale medier