Skip to main content

Godt nytår!

Måske læser du, som mange andre, dette blogindlæg ovenpå en hektisk periode med at komme i mål, hvor dine stresshormoner måske dårligt har lagt sig. 

Og måske læser du det ovenpå en periode, der handlede om ikke bare nå i mål inden jul, men i mål for et helt året, hvor du har følt, at du har skulle sætte den store slutspurt ind for at nå det hele. 

2021 fristes jeg til at sige har været hektisk et år som mange af de forrige år, og måske særligt en forlængelse af 2020-hektikken, hvor omstillingsparathed og konstante forandringer siden da har været hverdag.

Vi mennesker er faktisk gode til at tilpasse os forandringer, men det kommer med en pris: Det slider mentalt, og i en spidsbelastet periode, hvor deadlines skal nås, ja så er der ikke noget at sige til, at metaltrætheden melder sig hos flere af os. 

Heldigvis har juleferien været en kærkommen muligheden for at standse tiden for en stund. Stoppe op et øjeblik uden at føle tiden løber fra os eller vi skal opnå noget. Bare være. Bare leve. Bare nyde alt det som vi har opnået uden at tænke på næste skridt, i morgen eller næste kvartal.

For et nyt år kalder på refleksion og eftertanke:
Opnåede vi det vi ville? Bestemte vi selv. Udviklede vi os? 

Lige nu er tiden til at samle op. Sørge for, at vi er okay for ellers skal der sadles om. Det er nu muligheden er der. Lave status og få fundet vejen for et nyt år:
Er jeg tilfreds med tilværelsen? Hvad vil jeg gerne mere af? Kan jeg gøre det næste år?

Det centrale spørgsmål her er: Har vi os selv med?  

For tiden går. I travle perioder flyver den decideret fra os, så lad os for en stund nyde, at vi er kommet dertil, hvor vi er.

Og lad os samtidig være spændte på, hvad et nyt år kan bringe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* påkrævet
Interesseområder
Brith Lund Jørgensen

Direktør i Business Park Nord