En helt almindelig
tirsdag..

Ny episode hver anden uge – hver tirsdag

EN PODCAST AF BUSINESS PARK NORD

EN HELT ALMINDELIG TIRSDAG..

Ny episode hver anden uge – hver tirsdag

EN PODCAST AF BUSINESS PARK NORD

Ny episode er ude nu

Find podcasten ved at søge “En helt almindelig tirsdag” på Spotify, Google Podcast eller Apple Podcast. Eller find den via det direkte link her.

Kvinden bag
– En helt almindelig tirsdag

Business Park Nord

En podcast omkring gode råd og erfaringer fra erhvervsdrivende - til erhvervsdrivende.

Brith Lund Jørgensen er direktør hos Business Park Nord. Huset emmer af gode idéer, netværk på kryds og tværs og stor arbejdsglæde. Det kreative og rummelige miljø kan for en stor del tilskrives Brith og hendes forståelse for iværksætteri, hvorfor Brith fandt en podcast meget relevant. I huset er der flere iværksættere, hvor Brith hver anden tirsdag interviewer husets forskellige lejere om deres hverdagserfaringer som erhvervsdrivende.

Find alle episoder her

Er du iværksætter? Har du en spirende iværksætter gemt i maven? Eller er du blot interesseret i andre erhvervsdrivende med gode råd og erfaringer? Så følg med i episoderne “En helt almindelig tirsdag”.

Episode 7 – Når Danmark bliver for småt

Nogle gange kan man, som virksomhedsejer i Danmark, godt føle at ens virksomhed og idé bliver begrænset af befolkningstal og antallet af..

Episode 6 – Flere jern i ilden

At have flere jern i ilden, at sætte mange ting i søen, at have mange bolde i luften…Netop den evne, er ofte noget man forbinder med iværksætteren..

Bonus-episode med Danske Udviklingsparker

I denne bonus-episode har Brith inviteret Allan fra Nupark i Holstebro og Knud fra Ferskvandscentrets Erhvervspark i Silkeborg ind til en helt speciel snak..

Episode 5 – Internationale virksomheder i Danmark

I dagens episode gæster Jesper fra belgiske Rubio Monocoat og Theo fra svenske Matting i studiet. Tilfælles for Theo og Jesper er..

Episode 4 – Iværksætterens administrative skrupler

Det er de færreste iværksættere, som starter en virksomhed ud af kærlighed til administrativt arbejde..

Episode 3 – Generationsskifte uden gnidninger

I dagens episode har Brith besøg af Martin Rauff, som er medejer af Business Park Nord, som netop har gennemgået et generationsskifte fra tidligere ejer Erik Rauff..

Episode 2 – Iværksætteri og småbørn

At være iværksætter og få gang i sin virksomhed kan være krævende nok i sig selv. Men at finde en balance i at drive en virksomhed og være mor eller far til småbørn..

Episode 1 – Hvad så nu?

“Iværksættermuren”, “Burn Out” eller mistet motivation… Vi snakker i denne første episode af En helt almindelig tirsdag omkring følelsen af..