Kontorlokaler

Kontorafsnittet i Business Park Nord dækker 5.700 kvm fordelt på 130 kontorlokaler i alle størrelser. Lejemålene er fleksible, og rummene kan inddeles alt efter dine behov og ønsker.

Kontorene er lyse og indbydende, og du har adgang til telefon og WIFI fra dag ét. Lejere i Business Park Nord kan uden beregning booke mødelokaler.

Leder du efter ledige kontorlokaler til leje i Nordjylland? Vi har både kontorer og lager efter ethvert behov. Find ledige lokaler og start din rejse hos os.

Cafe Nord

Frokost, morgenmad
& mødeforplejning

Internet

Lynhurtig fiberforbindelse
er inkluderet

Gratis parkering

Stor parkeringsplads
tæt på indgangen

Service

Vi tilbyder receptions-, kontor-, og
lagerservice

Iværksættermiljø

Vi har alt, du kunne have brug for – til meget favorable priser. Vi tilbyder nemlig særlige betingelser og priser for iværksættere, og du lejer altid kun det plads, du har brug for.

Vores mål er nemlig at give nye virksomheder de bedste betingelser for at få et godt fodfæste i de første år. Dem kan du få i Business Park Nord.

Mange iværksættere starter med at arbejde hjemmefra privatboligen. Det kan for mange også fungere rigtig godt, men der er alligevel store fordele ved at flytte virksomheden ud af boligen.

Det professionelle fællesskab i Business Park Nord er én af de mange fordele ved at være iværksætter og selvstændig i huset. Du vil med det samme komme ind i et netværk af andre små virksomheder, som du med fordel kan dele erfaringer med og få inspiration fra.

Business Park Nord giver en særlig iværksætterrabat (50%) på huslejen de første 6 måneder (Rabatten gælder kun for leje af enkeltkontor).

Enkeltkontor (fra 25 kvm)

Pris fra: 2.764,-

Se ledige lokaler

Flexkontor

Pris: 1.650,-

Læs mere om flexkontor

Coworking Space

Pris: 1.600,-

Læs mere om coworking space

Lej et Drop In kontor eller benyt vores GRATIS Drop In skrivebordsplads.

Mange mindre virksomheder eller regionale salgs aktiviteter bliver drevet fra hjemmekontor. Løsningen til dig, som har brug for en fleksibel arbejdsplads og har lyst til at droppe ind og være en del af Business Park Nord – for et par timer, en halv eller hel dag eller måske flere dage.

Du skal hverken tænke på møbler, rengøring, internet. Det har vi sørget for. Om du vil have et kontor for dig selv eller en skrivebordplads i vores fællesområde – begge muligheder er åben for dig.

Det er altid godt at komme omkring jeres helt fantastiske kontorfællesskab og når der huskes en så lille detalje som ”er sønnike på talentskole i dag”, selvom det er 1 år siden sidste besøg, bidrager det blot til oplevelsen.

Miki VesterEjer af BEMIIT

Du får adgang til:

 • 1 arbejdsplads i tidsrummet 8:00-17:00
 • Gratis parkering
 • Gratis WIFI
 • Adgang til at booke møde – og kursuslokaler (mod betaling)
 • Netværk med andre virksomheder, som bor i BPN
 • Forplejning i Café Nord (morgen – og frokostbuffet, kaffe/the og kolde drikke – mod betaling)
 • Reception (kundemodtagelse)

200,- pr dag

6 dages klippekort 1.000,- 

* skal bruges indenfor 3 måneder

30 dages klippekort 5.000,- 

* skal bruges indenfor 12 måneder

Flexkontor – for dig der har brug for et professionelt kontormiljø

… bare engang i mellem

Mange mindre virksomheder eller regionale salgs aktiviteter bliver drevet fra hjemmekontorer eller fra bilen. Mange mangler derfor en professionel base.

I Business Park Nord kan du gøre brug af vores Flexkontor, som giver et stærkt supplement til fx dit hjemmekontor.

Du får adgang til:

 • Professionelle omgivelser for dine forretningsmøder med reception, fuldt udstyret mødelokaler, kontor med inventar samt sund og lækker mad i Businessparkens Café Nord
 • En professionel forretningsadresse med postservice
 • Mulighed for at have lager på stedet, hvor lagerservice tager sig af fragtmanden
 • “Medlemskab” i et netværk med 80 andre virksomheder, som bor i Business Park Nord, samt mulighed for deltagelse i fælles netværksarrangementer.

Coworking space

Coworking Space er Business Park Nords tilbud til dem som ønsker at sidde i fællesskab med andre. Du får således dit eget skrivebord, hvor du sidder sammen med andre mennesker, der også arbejder.

Det kan være, at du er iværksætter, der er træt af at sidde alene derhjemme. Det kan også være, at er ansat i en virksomhed, der fysisk er placeret langt væk fra din bopæl, og at du derfor har brug for en arbejdsplads, som ligger tættere på din bopæl.
Eller det kan også være, at du arbejder som kørende sælger, men ofte har brug for et satellitkontor at arbejde på.

Med en plads i vores Coworking Space får du adgang til alle faciliteter på lige fod med andre lejere i huset. Det er faciliteter som bl.a. adresse, mødelokaler, wifi, gratis parkering, m.m. Lokalet er indrettet således, at du i perioder kan f.eks. plads til en praktikant, hvis du har behov for det.

1.600,- pr måned 

1 måneds opsigelse / ingen depositum

El, varme, receptionsservice, internetforbindelse og adgang til alle fælles faciliteter i Business Park Nord, f.eks. Café Nord og mødelokaler.