Skip to main content

Et klogt menneske sagde engang, at forandring fryder.

Det er utroligt, hvordan en midlertidig forandring af omgivelserne kan åbne øjnene for nye muligheder og ideer.

Efter en fantastisk inspirationsrejse til New York, sammen med blandt andre Kenneth og Pia fra team BPN, hvor vi besøgte forskellige kontorfællesskaber og sugede til mig af deres kreativitet og energi, er jeg vendt hjem til Business Park Nord med en overflod af inspiration og drive.

New Yorks pulserende energi og innovative ånd har virkelig sat gang i mine tanker. For New York kan noget. Hvis du har været i byen, så ved du, hvad jeg snakker om.

Det er en by, der sidder i én, også længe efter, at man er kommet hjem derfra. På en god måde.

Det kan nok bedst beskrives som en følelse af forår i sindet – en ny begyndelse, nye muligheder og et væld af kreativitet, der blomstrer omkring mig. Det er den følelse, der bringer New Yorks energi til Business Park Nord i Støvring.

Det er også en energi, der, uden at sige for meget, i den kommende tid vil smitte af på vores hus.

Betyder det så, at receptionen bliver til Times Square over natten? Bliver Café Nord lavet om til en amerikansk diner? Skal et mødelokale hedde “Broadway”?

Nej, men det betyder, at der er visse detaljer, der fremover bliver medtænkt f.eks. i allerede planlagte projekter. Og med fare for at lyde pralende, så gør vi faktisk allerede nu ting, der ville imponere selv en new yorker. Ting som vi gerne vil udbrede og gøre mere af – blandt andet inden for bæredygtighed og genbrug i indretningen.

Turen til New York var, som du nok fornemmer, en fantastisk tur. Og det fik mig også til at tænke over: Hvad er det egentlig, der får dig op om morgenen? Hvad fylder dig med energi og entusiasme i dit arbejde og din hverdag?

Det er blevet helt tydeligt for mig efter den her tur:
Når mennesker bryder rammen for det eksisterende, og kommer op med nye, gode idéer. Det er så inspirerende at mærke den energi og hjerteblod, der ligger i det.

Det møder jeg heldigvis dagligt med de mange dygtige, kreative virksomheder vi har i vores hus.

Som bekendt, så er ude godt, men hjemme bedst. Det gælder især, når man fra tid til anden sørger for at hente ny inspiration uden for de vante rammer.

Brith Lund Jørgensen

Direktør i Business Park Nord