Skip to main content

Kender du følelsen af at tingene kører i ring? At hverdagens trummerum bliver lidt for meget en trummerum?

Som virksomhedsejer kender du sikkert til de udfordringer, der kan opstå på arbejdspladsen, når du har været i de samme omgivelser i længere tid. Det kan være svært at holde motivationen og produktiviteten oppe, og du kan føle, at der mangler noget nyt og spændende på arbejdspladsen.

Det oplever jeg med jævne mellemrum og i høj grad lige nu, at mange har behov for – både her i Business Park Nord og på de henvendelser vi får i øjeblikket udefra.

Luftforandring betyder i denne sammenhæng, at du ændrer på omgivelserne der kan skabe en positiv indvirkning på både din mentale tilstand og lysten til at drive og arbejde. Det kan f.eks. være en ændring af kontorlokaler, møbler, indretning eller en ny placering af arbejdspladsen.

Når du skaber en luftforandring på arbejdspladsen, kan det hjælpe dig med at genfinde motivationen og inspirere dig til nye, friske ideer og tiltag.

En anden fordel ved en luftforandring på arbejdspladsen er, at det kan hjælpe med at tiltrække og fastholde medarbejdere. Nye medarbejdere vil sætte pris på en fed og inspirerende arbejdsplads, og eksisterende medarbejdere vil blive motiveret af et fornyet miljø, energi og entusiasme på arbejdspladsen.

I Business Park Nord møder vi mange virksomheder, der fra den ene dag til den anden får behov for at skifte omgivelser og miljø. Efterhånden har rigtigt mange lejere i huset skiftet til et andet kontor under samme tag – både i takt med at medarbejderstaben vokser, men også blot fordi, at behovet som nævnt ændrer sig.

Så hvis du føler, at du har brug for en forandring på arbejdspladsen, så tøv ikke med at nævne det for os. Vi har både rammerne og erfaringen med at skabe miljø for, at du kan trives med at drive din virksomhed.

En gang imellem kan luftforandringen være den afgørende verden til forskel.

Brith Lund Jørgensen

Direktør i Business Park Nord