Skip to main content

Før jeg blev ansat i Business Park Nord var jeg selvstændig indenfor kommunikation og marketing i 17 år, og i alle årene havde jeg min virksomhed hjemme på privatadressen.

Det havde både sine fordele og ulemper. Fordelen var at jeg altid var hjemme eller i huset, især da jeg var alenemor og mine børn kom hjem fra skole, var syge eller jeg skulle arbejde sent om aftenen (natten). Det havde dog også den ulempe, at jeg mere eller mindre altid var på arbejde og hvis jeg havde fri og var hjemme, kunne personale og kunder altid møde mig. Derudover var der også meget vedligehold af udendørsarealer, således mit private hjem altid var præsentabel for kunder.

Nu hvor jeg er en del af Business Park Nord ville jeg ønske, at jeg havde kendt til konceptet Businesspark, for det ville have hjulpet mig på rigtig mange måder igennem hele min iværksætterrejse. Som jeg ser det, har det nemlig to vinkler at være en del af et kontorfællesskab – den erhvervsmæssige og menneskelige.

Jeg følte mig tit alene med mine udfordringer og ikke mindst når jeg havde succes. Hvem kunne jeg fortælle det til? Familie, venner, naboerne, min hund … og selvom jeg ansatte personale, var vi aldrig ”mange” om at klappe hænder eller drikke en fredags øl. Sådan er det i en Businesspark, vel og mærke hvis man selv vil det. Her er der mange virksomheder og personer, som gerne vil støtte, sparre og fejre.
Hvis jeg skulle have sparring, drøfte problemer eller bare snakke forretning generelt, så skete det altid via planlagte møder, og der var måske ikke lige mulighed for at få en aftale i kalenderen hurtigt. Jeg skulle også køre for at mødes med andre. I en Businesspark, bor man dør om dør med andre virksomheder, og det er nemt lige at mødes på gangen, drøfte eller vende nogle ting, for 5 minutter efter at gå ind til sig selv igen og fortsætte arbejdet.

Jeg er sikker på, at der er nogen, som kan nikke genkendende til de udfordringer og tanker jeg havde på min iværksætterrejse, og ja, det er stort skridt at skrive under på lejekontrakt og binde sig for x-antal måneder, men til jer, så er min anbefaling, at ringe og snakke med det sted du kunne tænke dig at lægge din virksomhed i. Hør om muligheder, tag ud og fornem huset ved at sætte dig et centralt sted en dag eller to og mærk stemningen. Du kan mærke med det samme om stedet passer dig.

Kærlig hilsen

Brith Lund Jørgensen

Direktør i Business Park Nord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* påkrævet
Interesseområder
Brith Lund Jørgensen

Direktør i Business Park Nord