Skip to main content

Den mest tiltrængte ferie længe…

Sådan kunne overskriften på den forestående sommerferie lyde.

For jeg tror vi er mange, der på flere tidspunkter det seneste år har sukket efter en pause.

Det seneste år har trukket store veksler på det, der foregår oppe i vores hoveder. Coronaes rasen og uforudsigelige natur har for mange været en ekstra mental belastning oven i de i forvejen mange andre mentale belastninger som virksomhedsejere dagligt konfronteres med.

Men her i skrivende, i den lyse sommertid, hvor Coronaen slår lidt med halen og vacciner bliver givet med lynets hast, er der begrundet håb om, at det værste ligger bag os.

Foran os ligger en sommerferie, hvor det bliver mere afgørende end nogensinde at lægge fortiden bag os og sætte batterierne i genopladeren.

Det er nemmere sagt end gjort. For dem af os, der har prøvet at drive virksomhed ved, at det kan føles som om, at virksomheden aldrig sover.

Tro mig når jeg siger, at jeg på egen krop har erfaret, hvor svært netop det kan være. Da jeg selv drev virksomhed rimede ferie og afslapning ikke på vækst og virksomhedsdrift.

Den dag i dag er jeg blevet bedre til at holde ferier fordi jeg er blevet mere bevidst om konsekvenserne ved ikke at holde længere pauser. Det er dog stadig noget, jeg skal øve mig på.

Måske skal du, kære virksomhedsejer, også øve dig i kunsten at holde ferie. Øvelse gør mester – og i år vil være et rigtigt godt år at øve sig.

God sommer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* påkrævet
Interesseområder
Brith Lund Jørgensen

Direktør i Business Park Nord