Skip to main content

Det her indlæg kunne meget nemt handle om et dystert kapitel i historiebøgerne. 

Om Corona og alt hvad det har indebåret af uforudsigelighed, ekstrem usikkerhed og tårnhøje udfordringer. 

Men der er blevet sagt og skrevet rigeligt om, hvilket l***eår 2020 på mange områder har været.

I stedet vender vi blikket på et par af de iværksættervirksomheder, vi har sagt goddag til i årets løb, der er lykkedes med at søsætte deres virksomhed på trods af de kedelige omstændigheder. 

Kommbine: “Fællesskabet har været en løftestang”

Den 1. september i år lod Jesper Kamp og resten af teamet champagnepropperne springe i det nyindrettede kontorlokale på 1. sal i den østlige del af Business Park Nord. 

Kommbine var officielt åben for forretning.  

Virksomheden rådgiver og tilbyder løsninger til virksomheder inden for tele- og IT-branchen.

“Det har været en fantastisk oplevelse at være en del af Business Park Nord både før, under og efter opstarten af Kommbine. Vi har profiteret af stedet på mange områder, såvel forretningsmæssigt som netværksmæssigt,” fortæller direktør, Jesper Kamp.

Han lovpriser desuden den høje fleksibilitet og service:

“Man kan altid spørge efter råd og vejledning i huset. Det har gjort vores opstart til en nærmest gnidningsfri oplevelse og været en løftestang for en opstartsvirksomhed som vores”. 

Cerise: “Hurtig omstilling gav gevinst”

Gode råd har der også været brug for hos Cerise, der startede 2020 ud som et festudlejnings- og oppyntningsbureau, men som på grund af Coronaen sluttede året med deres webshop som det primære udgangspunkt. 

Særligt har deres webshop haft stor succes med at sælge de såkaldte ballonposter. 

Det består af en papkasse med oppustede heliumballoner, der flyver op, når modtageren åbner den. 

Her kan en personlig hilsen eller gave tilføjes i papkassen til at skabe hjertevarme i en svær tid:

“Ballonposterne viste sig som en øjeblikkelig succes. Og i sådan en omstillingsperiode har det været afgørende for os at trække på kompetencerne i huset. Både fra Business Park Nords side, men også fra husets øvrige lejere,” fortæller Pernille Siboni Ussing, den ene af de to partnere hos Cerise. 

Med det store fokus på webshoppen, var Business Park Nords seneste tiltag, webshopfællesskabet Weecom, en appelsin i turbanen for Cerise i 2020:

“Weecom har været en særdeles positiv oplevelse i en travl og udfordrende tid. Både for at løse periodevis pladsmangel til vores varer, men også for at kunne sparre med de øvrige lejere,” slutter Anna Sprogøe, den anden af de to partnere hos Cerise.

2021 kan bare komme an

Med den ukuelige vilje og arbejdsomhed, der har kendetegnet vores lejere i 2020, er det nærliggende at spørge: Hvad kan det ikke blive til for husets lejere, når kalenderåret rammer 2021? 

Hvis 2020 har lært os noget, så er det, at vi som hus er klar til at løse de udfordringer, der opstår – vi finder altid en løsning!

Godt og lykkebringende nytår fra Business Park Nord!

PS. Du er altid velkommen til at komme ud for at mærke fællesskabet, se vores rammer og få svar på alle dine spørgsmål!
Kontakt direktør Brith Lund Jørgensen på blj@businessparknord.dk eller 96 360 701.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* påkrævet
Interesseområder