IVÆRKSÆTTER //

FÅ DE BEDSTE VILKÅR FOR DIN NYE VIRKSOMHED

Business Park Nord er et ideelt sted at starte og drive virksomhed!

Vi har alt, du kunne have brug for – til meget favorable priser. Vi tilbyder nemlig særlige betingelser og priser for iværksættere, og du lejer altid kun det plads, du har brug for.

Vores mål er nemlig at give nye virksomheder de bedste betingelser for at få et godt fodfæste i de første år. Dem kan du få i Business Park Nord.

Stå stærkt

Mange iværksættere starter med at arbejde hjemmefra privatboligen. Det kan for mange også fungere rigtig godt, men der er alligevel store fordele ved at flytte virksomheden ud af boligen.

Det professionelle fællesskab i Business Park Nord er én af de mange fordele ved at være iværksætter og selvstændig i huset. Du vil med det samme komme ind i et netværk af andre små virksomheder, som du med fordel kan dele erfaringer med og få inspiration fra.

Priser

Business Park Nord giver en særlig iværksætterrabat (50%) på huslejen de første 6 måneder.

Enkeltkontor (fra 25 kvm)

Pris fra 2.764,-

Inkluderer:
Receptionsservice, internetforbindelse og adgang til alle fælles faciliteter i Business Park Nord, fx Café Nord og mødelokaler.

Flexkontor

Pris 1.650,-

Inkluderer:
Adgang til møbleret kontor op til 2 dage om ugen, el, varme, receptionsservice, internet, professionel forretningsadresse med postservice og adgang til alle fælles faciliteter i Business Park Nord, fx. Café Nord og mødelokaler.

Iværksættermiljøet Kickstart Rebild

Pris 1.200,-

Inkluderer:
Skrivebordsplads i fælleskontor, el, varme, receptionsservice, internetforbindelse og adgang til alle fælles faciliteter i Business Park Nord, fx. Café Nord og mødelokaler.

Se mere om Business Park Nord

Book en uforpligtende rundvisning

Praktisk info

TELEFON:       98 37 22 37

ADRESSE:       ØSTRE ALLÉ 6, 9530 STØVRING

E-MAIL:       reception@businessparknord.dk

Sociale medier

Send os en besked

Du er altid meget velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål til vores løsninger, eller har særlige behov, som vores hjemmeside ikke dækker over.
Vi bestræber os på at svare indenfor én arbejdsdag.