Book mødelokale

Leje af mødelokaler

Her har du mulighed for at leje mødelokaler – Vil du booke efter dato eller lokale?

[appointment_frontend_calendar]

[products columns=”1″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”1803″]
[products columns=”1″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”1698″]
[products columns=”1″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”1849″]
[products columns=”1″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”1846″]
[products columns=”1″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”10078″]
[products columns=”1″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”1852″]
[products columns=”1″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”2080″]

Køb et klippekort til vores Drop In-løsning og få et kontor til 200,- pr. dag.

Læs mere om Drop In >>

Leje af mødelokaler hos Business Park Nord i Støvring

Hos Business Park Nord i Støvring har du mulighed for leje af mødelokaler til de fleste behov. Vi har små lokaler som passer til små intime møder fra 2 til 10 personer. Derudover har vi store lokaler som kan bruges til undervisning eller workshops, som kan rumme op til 30 personer.

Lokalerne kan frit benyttes af husets lejere, men det er også muligt for udefrakommende virksomheder at leje mødelokaler i huset.

Du kan her på siden danne dig et overblik over de forskellige muligheder for mødelokaler samt størrelsen heraf. Derudover kan du på hvert mødelokale tjekke ledighed i kalenderen, og booke dig ind på de ledige tidspunkter.

Forplejningsmuligheder

Du har også mulighed for at bestille forplejning til dit møde hos Café Nord, som er husets Café. Du kan vælge både at spise i caféen eller få forplejningen bragt op i mødelokalet til et specifikt tidspunkt. Bestillingen af forplejning kan foretages i forbindelse med bestillingen af mødelokaler. Du kan også se mulighederne her.

Leje af mødelokaler uden for almindelig arbejdstid

Selvom huset kun er åbent mellem 8 og 16, har du stadigvæk mulighed for at leje mødelokaler udenfor husets åbningstid. Dette kræver blot at du sender en mail til reception@businessparknord.dk for at aftale nærmere vedr. alarm og brug af mødelokalerne i aftentimerne.

Spørgsmål til leje af mødelokaler

Har du ellers øvrige spørgsmål til leje af mødelokaler hos Business Park Nord er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Derudover er der mange, der får en fast aftale i forbindelse med tilbagevendende behov.