KICKSTART //

FÅ EN SKRIVEBORDSPLADS I VORES FÆLLESKONTOR

Kickstart Rebild er et særligt område i Business Park Nord som er et fælles miljø, hvor fokus er på at løfte kommercielle kompetencer hos iværksættervirksomheder og dermed skabe vækst, udvikling og resultater. Inkubatoren er åbne for alle iværksættere, der med rette indstilling, ambition og potentiale er i stand til at udvikle og skalere deres virksomhed.

Kickstart Rebilds placering i Business Park Nord gør, at du som iværksætter altid har plads og mulighed for at skalere op og ned. Og når du ikke længere er iværksætter, men en veletableret virksomhed, flytter du let og ubesværet i dine egne lokaler i Business Park Nord, hvor du allerede har opbygget et værdifuldt netværk.

Kickstart Rebild har mange fordele til iværksættere, fx en fast sparringspartner, ugentlige opfølgninger på vækstplaner og aftaler og en direkte indgang til erhvervsfremmesystemet.

Læs meget mere om Kickstart Rebild her

Arbejdsplads i Kickstart Rebild

 

Pris pr. måned Inkluderer…
Kr. 1.200 El, varme, receptionsservice, internetforbindelse og adgang til alle fælles faciliteter i Business Park Nord, fx Café Nord og mødelokaler.

Se mulighederne i Business Park Nord

Book en uforpligtende rundvisning

    Praktisk info

    TELEFON:       98 37 22 37

    ADRESSE:       ØSTRE ALLÉ 6, 9530 STØVRING

    E-MAIL:       kontakt@businessparknord.dk

    Sociale medier